Gunungcupu, Cikonéng, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Gunungcupu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Cikonéng

Gunungcupu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cikonéng, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg