Harry Potter and the Chamber of Secrets

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Harry Potter and the
Chamber of Secrets
SutradaraChris Columbus
ProduserDavid Heyman
Panulis naskahSkenario:
Steve Kloves
Novel:
J. K. Rowling
BéntangDaniel Radcliffe
Rupert Grint
Emma Watson
Richard Harris
Kenneth Branagh
Jason Isaacs
Christian Coulson
Robbie Coltrane
MusisiJohn Williams
Adapting and conducting:
William Ross
SinématografiRoger Pratt
ÉditorPeter Honess
Produksi
company
DistributorWarner Bros. Pictures
Tanggal rilis
London premiere:
3 Nopémber Nopémber 2002 (2002-11-03)
United States:
14 Nopémber Nopémber 2002 (2002-11-14)
Worldwide:
15 Nopémber Nopémber 2002 (2002-11-15)
Running time
161 menit
NagaraBritania Raya
Amerika Serikat
BasaInggris[1]
AnggaranUS$100 juta
Box office$878.643.482[2]

Harry Potter jeung Kamar Rahasia (Harry Potter And The Chamber Of Secrets) mamgrupa séri kadua fantasi novel ku panulis J.K. Rowling. Pilem ieu dileupaskeun dina 3 Nopémber 2002. Diarah ku Chris Columbus sareng dilakukeun di Studio Film Leavesden.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Harry Potter and the Chamber of Secrets (PG)". British Board of Film Classification. Diarsipkan dari versi asli tanggal 20 October 2019. Diakses tanggal 27 December 2015. 
  2. "Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)". Box Office Mojo. Diarsipkan dari versi asli tanggal 5 May 2020. Diakses tanggal 5 May 2020. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]