Richard Harris

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Richard Harris
Richard Harris, 1985
BabarRichard St. John Harris
1 Oktober 1930
Limerick, Republik Irlandia
Tilar25 Oktober 2002 (yuswa 72)
London, Inggris
Taun aktif1958—2002
PasanganElizabeth Rees-Williams (1957—1969)
Ann Turkel (1974—1982)
AnakDamian Harris (l. 1958)
Jared Harris (l. 1961)
Jamie Harris (l. 1963)
PangajénAcademy Award
1963 This Sporting Life

Richard St. John Harris (gumelar di Limerick, Republik Irlandia, 1 Oktober 1930 – tilar dunya di London, Inggris, 25 Oktober 2002 dina umur 72 taun) mangrupa penyanyi, aktor, sareng panyipta lagu-lagu nasional Inggris anu meunang Academy Award sareng Grammy Award. Anjeunna lahir di Limerick sareng maot di London. Anjeunna parantos aya dina industri pilem ti saprak 1959.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg