Heuleut, Leuwimunding, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Heuleut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLeuwimunding
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDais Sudarya Ersan

Heuleut nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Leuwimunding, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg