Béda révisi "Walungan Citarum"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
52 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
[[Gambar:Sunda-Galuh.gif|thumb|250px|Citarum jadi wates nalika [[karajaan Sunda|Sunda]] jeung [[karajaan Galuh|Galuh]] teu ngahiji]]
Dina catetan sajarah, ieu walungan téh minangka wates antara [[Karajaan Sunda]] jeung [[karajaan Galuh|Galuh]] nalika ieu dua karajaan teu ngahiji. Ngaran ieu walungan ogé patali jeung [[Tarumanagara]], karajaan Sunda nu ngadeg sahanteuna ti [[abad ka-4]].
 
==Tempo ogé==
* [[Daptar walungan di Indonésia]]
 
==Rujukan==
* [[Pikiran Rakyat|PR]]: [http://www.pikiran-rakyat.com/cetak/2006/022006/27/teropong/lainnya04.htm Citarum, Nadi Kehidupan Jawa Barat]
* [[Pikiran Rakyat|PR]]: [http://www.pikiran-rakyat.com/cetak/0103/12/06.htm Citarum Perlu Penanganan yang Terintegrasi]
 
 
{{pondok}}
23.341

éditan

Menu navigasi