Béda révisi "Amanat Galunggung"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
420 bita ditambahkeun ,  9 tahun yang lalu
<ref name="Een Pseudo Padjadjaransche Kroniek">{{nl}} {{cite book | author=C.M. Pleyte| title= Een Pseudo Padjadjaransche Kroniek | publisher= Tijdschrift van Bataviaasch Genootschap van Kunsten en Wetenschappen No.56| year=1917}}</ref>.
 
[[Atja]] jeung [[Saléh Danasasmita]] nuluykeun hanca panalungtikan ku cara ngalih-aksarakeun tur narjamahkeun naskah sakabéhna kana [[basa Indonésia]] dina taun [[19811987]].<ref Nyaname=Sewaka AtjaDarma, jeungSanghyang SaléhSiksa Kandang Karesian, Amanat Galunggung: Transkripsi dan Terjemahan>{{cite book | author=Saleh Danasasmita, anuet.al.| ngajudulantitle= ieuSewaka naskahDarma, Sanghyang Siksa Kandang Karesian, Amanat Galunggung: téh,Transkripsi dan Terjemahan| publisher= Bandung: Bagian Proyek Penelitian dan Pengkajian Kebudayaan sokSunda sanajan(Sundanologi) étaDirjen kecapKebudayaan teuDepartemen disebutPendidikan dinadan naskahnaKebudayaan| mahyear=1987}}</ref>.
. Nya Atja jeung Saléh Danasasmita anu ngajudulan ieu naskah Amanat Galunggung téh, sok sanajan éta kecap teu disebut dina naskahna mah.
 
==Eusi Naskah==
935

éditan

Menu navigasi