Nagri: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
m
Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa using AWB
Tidak ada ringkasan suntingan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa using AWB)
:''Kadé kaliru jeung [[Nagara]]''
:''Pikeun guna lian, tempo [[Nagri (disambiguasi)]]''
Hiji '''nagri''' mangrupakeunmangrupa hiji wewengkon nu légalna kawanoh salaku hiji éntitas dina géografi pulitis. Hiji nagri bisa mangrupa [[nagara daulat]] merdika atawa nu aya dina kakawasaan nagara lian, salaku hiji non-daulat atawa baheulana babagian pulitis nu daulat, atawa hiji wewengkon géografis nu kaasosiasi jeung hiji bangsa nu baheulana indepénden kalawan cicirén pulitis nu béda.
 
== Tempo ogé ==
* [[Nagara]]
 
[[be-x-old:Краіна]]
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Géografi]]
[[Kategori:Babagian administratif]]
 
 
{{geo-stub}}
 
[[af:Land]]
[[az:Ölkə]]
[[be:Краіна]]
[[be-x-old:Краіна]]
[[bn:দেশ]]
[[br:Bro]]

Menu navigasi