Béda révisi "1470-an"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
46 bita dipupus ,  13 tahun yang lalu
m
Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#ifexpr: +{{subst:#ifexpr:)
(Ngadamel artikel otomatis)
 
m (Bot: Ngagentos téks otomatis (-{{#ifexpr: +{{subst:#ifexpr:))
{{Dekade nav|147}}
'''1470-an''' nyaéta [[dékade]] atawa [[dasawara]] sanggeus [[Maséhi]] dina [[kalénder Gregorian]] nu dimimitian ti [[taun]] {{#ifexpr:147=0|[[1 SM]]|[[1470]]}} nepi ka taun [[{{#ifexpr:147=0||147}}91479]].
 
==Kajadian==
5.691

éditan

Menu navigasi