Obrolan pamaké:TediBot

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tong ninggalkeun pesen di dieu nya. Upami badé, mangga nyarios ka "Tedi"
Bagéa, Lur! Wilujeng sumping di komunitas Wikipédia, hususna Wikipédia édisi Basa Sunda.

Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca pamaké TediBot ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.

Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :

Keur tawis leungeun dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik ~~~~ (opat kali tanda gelombang/tilde).

Tak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?

° kang iwan ° 20:08, 11 Oktober 2006 (UTC)