Béda révisi "Seuneu"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
26 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (bot Nambih: cy:Fflam)
 
Oksidator séjén ti [[oksigén]] bisa dipaké pikeun ngahasilkeun seuneu. Durukan [[hidrogén]] dina [[klorin]] ngahasilkeun seuneu jeung gas [[hidrogén klorida]] (HCl). Durukan [[hidrazin]] jeung [[nitrogén tétroksida]] anu [[hipergolik]] dipaké dina [[mesin rokét]].
{{tarjamahkeun|Inggris}}
 
<!--
Flames, or at least portions of them, are often considered to be partial [[plasma (physics)|plasma]]s or a partially [[ion]]ized gas, but in more general terms a flame is a region of exothermic chemical reaction of high enough temperature to emit visible light. A central region enclosed by such a reaction (but which does not necessarily participate in the reaction itself) is often also considered part of the flame.
912

éditan

Menu navigasi