Inka Christie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Inka Christie
GumelarRinni Chries Hartono
20 Januari 1975 (1975-01-20) (yuswa 46)
Indonésia Bandung, Jawa Kulon, Indonésia
Ngaran landianInka Christie
ÉtnisSunda
Pagawéanpanyanyi
Taun aktip1991-ayeuna
AgamaIslam
Karir musik
AliranRock
Alat musikVokal
LébelMusica Studio's

Inka Christie (gumelar di Bandung, Jawa Kulon, 20 Januari 1975; umur 46 taun) nyaéta saurang panyanyi Indonésia di Sunda.

Diskografi[édit | édit sumber]

  • Gambaran Cinta (1991)
  • Nafas Cinta (1993)
  • Yang Kunanti (1995)
  • Yang Kedua Kali (1996)
  • Tiada Cinta Yang Lain (1997)
  • Nyanyian Suara Hati (1998)
  • Teratai (1999)
  • Puisi Cinta (2000)
  • Semua untuk Kita (2012)

Single[édit | édit sumber]

  • Menggapai Harapan (1996)

Himpunan terbaik[édit | édit sumber]

  • Sanggupkah (2003)

Rujukan[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg