Jakasampurna, Bekasi Barat, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Jakasampurna
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Kacamatan Bekasi Barat

Jakasampurna nyaéta salasahiji désa di kacamatan Bekasi Barat, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg