Jambélaér, Kalijati, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jambélaér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanKalijati

Jambélaér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kalijati, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.