Jangka Mesjid, Jangka, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jangka Mesjid
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanJangka

Jangka Mesjid nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Jangka, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Jangka, Bireuen


Gnome-home.svg