Jatibarang Baru, Jatibarang, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jatibarang Baru
Kalurahan/Désa
Arya.jatibarang.baru.hall.2014.jpg
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanJatibarang

Jatibarang Baru (Basa Jawa: ꦗꦠꦶꦧꦫꦁ ꦧꦫꦸ) nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.