Jatibening, Pondokgedé, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jatibening
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanPondokgedé

Jatibening nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pondokgedé, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg