Jatimurni, Pondok Melati, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Jatimurni
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Kacamatan Pondok Melati

Jatimurni nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pondok Melati, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg