Jatiradén, Jatisampurna, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Jatiradén
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Kacamatan Jatisampurna

Jatiradén nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatisampurna, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg