Jatiragas Hilir, Patok Beusi, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jatiragas Hilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPatok Beusi

Jatiragas Hilir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Patok Beusi, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg