Jatirahayu, Pondok Melati, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jatirahayu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanPondok Melati

Jatirahayu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pondok Melati, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg