Jatirasa, Jatiasih, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Jatirasa
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Kacamatan Jatiasih

Jatirasa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiasih, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg