Jatirasa, Jatiasih, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jatirasa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanJatiasih

Jatirasa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiasih, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg