Jayamekar, Baros, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Jayamekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanBaros

Jayamekar nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Baros, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg