Jennifer Rachel Natasya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Jennifer Rachel Natasya
Profil
AliranPop
PacabakanPenyanyi, Penari
Alat musikVokal
Taun aktip2012-ayeuna
LébelJKT48 Project
Hits Records
RamatlokaJKT48

Jennifer Rachel Natasya (gumelar di Jakarta, 10 April 1999; umur 24 taun) atanapi disebat Rachel (ogé katelah Rachel JKT48) (salami JKT48) hiji penyanyi Indonesia sareng anggota grup idola JKT48 Generasi kadua asalna tina Jakarta, Indonesia anu ayeuna aya dina Tim KIII ti saprak 1 Désémber 2016.

Tumbu luar[édit | édit sumber]