Jessica Veranda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Jessica Veranda
Profil
AliranPop, rock
PacabakanAktris, penyanyi, penari, presenter
Alat musikVokal, bass
Taun aktip2006-ayeuna
LébelDentsu Media Group Indonesia

Jessica Veranda Tanumihardja (gumelar di Jakarta, 19 Agustus 1993; umur 29 taun) atanapi disebat Ve, ogé katelah Veranda JKT48 salaku anggota JKT48 nyaéta saurang penyanyi Indonésia sareng aktor anu ogé tilas anggota generasi kahiji JKT48 asalna ti Jakarta, Indonesia.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Veranda, Jessica (2013-09-01). "siapa oshinya kak ve di AKB48?? Kojima Haruna ^^". @jcvrnd19 (dalam in). Diakses tanggal 2020-02-24. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg