John Cleese

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
John Cleese
BabarJohn Marwood Cleese
27 Oktober 1939 (1939-10-27) (yuswa 80)
Weston-Super-Mare, Inggris, Inggris Raya
PakasabanPemeran, pelawak, penulis, produser film, penyanyi
Taun aktif1967-ayeuna
Dipangaruhan kuSpike Milligan, The Goons, William Shakespeare
Jangkung1.94m
PasanganAlyce Faye Eichelberger (1992–2008)
Barbara Trentham (1981–1990)
Connie Booth (1968–1978)
Loka raramat
www.thejohncleese.com

John Marwood Cleese (IPA: [kliːz]) (gumelar di Weston-super-Mare, Somerset, Inggris, 27 Oktober 1939; umur 80 taun) nyaeta pelawak sareng aktor UK. Anjeunna dikenal minangka salah sahiji pendiri grup komedi Monty Python, sareng janten aktor sareng panulis dina séri film Fawlty Towers.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg