Judy Agnew

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Judy Agnew
Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat
Masa jabatan
January 20, 1969 – October 10, 1973
Wakil Presiden Spiro Agnew
Saméméhna Muriel Humphrey
Sanggeusna Betty Ford (Des. 1973)
Ibu Nagara Maryland
Masa jabatan
January 25, 1967 – January 7, 1969
Gubernur Spiro Agnew
Saméméhna Helen Gibson
Sanggeusna Barbara Mandel
Katerangan lian
Gumelar Elinor Isabel Judefind
23 April 1921
Baltimore, Maryland, A.S.[1]
Pupus 20 Juni 2012 (yuswa 91)
Rancho Mirage, California, A.S.
Pasaréan Dulaney Valley Memorial Gardens
Kabangsaan Bandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Partéy pulitik Republik
Pameget/istri Spiro T. Agnew (m. 1942; died 1996)
Murangkalih 4

Elinor Isabel "Judy" Judefind Agnew (gumelar 23 April 1921 – tilar dunya 20 Juni 2012 dina umur 91 taun) nyaeta Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat ti 1969 ka 1973. Anjeunna mangrupikeun pamajikan ti Wakil Présidén Amérika Serikat ka-39, Spiro Agnew, anu kantos dijalankeun salaku Gubernur Maryland sareng eksekurif Baltimore County. Sanaos Judy Agnew narékahan pikeun nyingkahan diskusi pulitik nalika gelar dirina salaku Kadua Kadua, langkung milih ngokolakeun gambarna hususna salaku pamajikan sareng ibu, saurna pecat ngeunaan Gerakan ngabébaskeun awéwé dicutat ku média.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Saméméhna
Muriel Humphrey
Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat
1969–1973
Sanggeusna
Betty Ford