Betty Ford

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Betty Ford
Ibu Nagara Amérika Serikat
Masa jabatan
9 Agustus 1974 – 20 Januari 1977
Présidén Gerald Ford
Saméméhna Pat Nixon
Sanggeusna Rosalynn Carter
Pamajikan Présidén Amérika Serikat
Masa jabatan
6 Desember 1973 – 9 Agustus 1974
Wakil Presiden Gerald Ford
Saméméhna Judy Agnew (Okt. 1973)
Sanggeusna Happy Rockefeller (Dec. 1974)
Ketua Wanita Betty Ford Center Partama
Masa jabatan
4 Oktober 1982 – 25 Januari 2005[1]
Saméméhna Jabatan dibentuk
Sanggeusna Susan Ford
Katerangan lian
Gumelar Elizabeth Anne Bloomer
8 April 1918
Chicago, Illinois, A.S.
Pupus 8 Juli 2011 (yuswa 93)[2][3]
Rancho Mirage, California, A.S.
Pasaréan Gerald R. Ford Presidential Museum
Partéy pulitik Republican
Pameget/istri
  • William Warren (m. 1942; div. 1947)
  • Gerald Ford (m. 1948; died 2006)
Murangkalih
Tanda tangan

Elizabeth Anne "Betty" Bloomer Ford (gumelar 8 April 1918 – tilar dunya 8 Juli 2011 dina umur 93 taun) nyaéta istri présidén Amérika Serikat, Gerald R. Ford. Éta mangrupikeun Pamajikan Présidén Amérika Serikat ti taun 1974 ka taun 1977.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Saméméhna
Judy Agnew
Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat
1973–1974
Sanggeusna
Happy Rockefeller
Saméméhna
Pat Nixon
Ibu Nagara Amérika Serikat
1974-1977
Sanggeusna
Rosalynn Carter