Happy Rockefeller

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Happy Rockefeller
Margaretta "Happy" Rockefeller tahun 1973
Istri Wakil Presiden
Amerika Serikat
Masa jabatan
19 Desember 1974 – 20 Januari 1977
Saméméhna Betty Ford
Sanggeusna Joan Mondale
Katerangan lian
Gumelar 9 Juni 1929
Bryn Mawr, Pennsylvania, A.S.
Pupus 19 Méi 2015 (yuswa 88)
Pocantico Hills, New York, A.S.
Kabangsaan Amerika Serikat
Pameget/istri Nelson Rockefeller
Murangkalih Mark Rockefeller, Nelson Rockefeller, Jr., James B. Murphy 2nd, Margaretta Harrison Murphy, Carol Slater Murphy, jeung Malinda Fitler Murphy

Margaretta Large Fitler Murphy Rockefeller (gumelar 9 Juni 1926 – tilar dunya 19 Méi 2015 dina umur 88 taun), atawa Happy Rockefeller nyaeta Istri Wakil Presiden Amerika Serikat Nelson Aldrich Rockefeller (1908-1979). Anjeunna Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat ti 1974 ka 1977.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Saméméhna
Betty Ford
Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat
1974-1977
Sanggeusna
Joan Mondale