Joan Mondale

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Joan Mondale
Istri Wakil Presiden Amerika Serikat
Masa jabatan
20 Januari 1977 – 20 Januari 1981
Saméméhna Happy Rockefeller
Sanggeusna Barbara Bush
Katerangan lian
Gumelar 8 Januari 1930
Eugene, Oregon
Pupus 3 Pébruari 2014 (yuswa 84)
Minneapolis, Minnesota
Partéy pulitik Demokrat
Pameget/istri Walter Mondale
(1955–2014)
Murangkalih Theodore A. Mondale
Eleanor Mondale
William H. Mondale
Ageman Presbiterian

Joan Mondale (gumelar 8 Januari 1930 – tilar dunya 3 Pébruari 2014 dina umur 84 taun) nyaéta istri tina Wakil Présidén Amérika Serikat ka-42 Walter Mondale. Anjeunna Pamajikan Amérika Serikat ti 1977 ka 1981. Anjeunna artis sareng panulis sareng parantos seueur di sababaraha organisasi.[1] Kanggo promosi kasenian, anjeunna digentos Joan of Art.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Saméméhna
Happy Rockefeller
Istri Wakil Presiden Amerika Serikat
1977-1981
Sanggeusna
Barbara Bush