Kabupatén Toraja Utara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatén Toraja Utara

Kabupaten Toraja Utara
Ségel resmi Kabupatén Toraja Utara
Ségel
Locator North Toraja Regency.svg
NagaraIndonesia
ProvinceSulawesi Kidul
CapitalRantepao
Lega
 • Total1.151,47[1] km2 (Citakan:HidFormatting error: invalid input when rounding sq mi)
Pangeusi
 (2010)
 • Total215.400
Zona wanciUTC+7 (WIB)

Kabupaten Toraja Utara mangrupikeun salah sahiji Daérah Tingkat II di propinsi Sulawesi Kidul, Indonesia. Ibukota Kabupatén perenahna di Rantepao. Kabupaten ieu kabentuk dumasar kana UU No. 28/2008 anu mangrupikeun bagian tina Kabupatén Tana Toraja.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Official Tana Toraja website" (dalam Indonesian). Diarsipkan dari versi asli tanggal 2005-11-10. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Flag of Indonesia.svg