Kacamatan Bungbulang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan {{{nami}}}

Peta lokasi Kacamatan {{{nami}}}
Propinsi [[{{{propinsi}}}]]
Kabupatén [[Kabupatén {{{nami dati2}}}|{{{nami dati2}}}]]
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa -

Bungbulang nyaéta ngaran hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Pasundan, Indonésia.

Kalurahan/désa[édit | édit sumber]

  1. Bojong
  2. Bungbulang
  3. Cihikeu
  4. Gunamekar
  5. Gunungjampang
  6. Hanjuang
  7. Margalaksana
  8. Mekarbakti
  9. Mekarjaya
  10. Sinarjaya
  11. Tegallega
  12. Wangunjaya


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja

Citakan:Kacamatan-stub