Kadawung, Pabuaran, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kadawung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanPabuaran

Kadawung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pabuaran, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg