Kagok, Banjaran, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kagok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanBanjaran

Kagok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg