Kaliarén, Cilimus, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kaliarén
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Cilimus

Kaliarén nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cilimus, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg