Kaliasem, Banjar, Buleleng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kaliasem
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Kacamatan Banjar

Kaliasem nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Banjar, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81152.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Banjar, Buleleng


Gnome-home.svg