Kalijati Barat, Kalijati, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Kalijati Barat
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Kalijati

Kalijati Barat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kalijati, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg