Kalipucang, Kalipucang, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kalipucang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanKalipucang

Kalipucang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Kalipucang, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg