Karéta api Pandanwangi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karéta api Pandanwangi
Jember-Banyuwangi Baru PP.
Informasi
Sistem Karéta api lokal jarak deukeut
Kelas Ékonomi
Status Beroperasi
Lokal Daop 9 Jember
Stasion terminus Stasion Jember
Stasion Banyuwangi Baru
Operasi
Dibuka ?
Dipiboga ku Kereta Api Indonesia
Operator Daérah Operasi IX Jember
Karakter Lintas pagunungan
Lokomotip CC201, CC203
Data téhnis
Lébar sepur 1.067 mm
Gancangna operasional 60-90 km/jam
Titik pangluhurna ?

Karéta api Pandanwangi nyaéta karéta api kelas ékonomi anu ngalayanan rute Stasion Jember - Stasion Banyuwangi Baru.[1] Karéta ieu dioperasikeun ku Daérah Operasi IX Jember.[1]

Spésifikasi karéta[édit | édit sumber]

Stasion nu dilayanan[édit | édit sumber]

Jadwal[édit | édit sumber]

Karéta api Pandanwangi dijalankeun 4 kali, isuk-isuk jeung beurang.[2] Jadwal anu leuwih lengkepna tingali di Wikipédia basa Indonésia

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d Informasi KA Pandanwangi (id) diakses tanggal 19 Februari 2016
  2. Jadwal KA Pandanwangi (id) diakses tanggal 19 Februari 2016

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

(id) Situs resmi PT Kereta Api Indonesia

KA Galunggung Nagreg.jpg