Lompat ke isi

Karanglayung, Karang Jaya, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Karanglayung
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Karanglayung
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanKarangjaya
Pamaréntahan
 • Nami KuwuAdang

Karanglayung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangjaya, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Peta[édit | édit sumber]

Péta Désa Karanglayung ditingali tina Satelit http://images.ifantaziex.multiply.com/image/2/photos/27/600x600/1/Karanglayung.PNG?et=nLImKQcRBFN%2BfuIq8XS4DQ&nmid=99702914[tumbu nonaktif]

Démografi[édit | édit sumber]

Kampung[édit | édit sumber]

Citambal[édit | édit sumber]

Citambal mangrupa kampung anu aya di wilayah Désa Karanglayung, anu mangrupa kampung anu éndah pikeun dicicingan, kampung alit anu pinuh ku lingkungan pendidikan ti mimiti TK Negeri, TK Islam, SD, MDA, SMP, Pondok Pesantrén, Pengajian Malam. Citambal mangrupa wilayah anu di stratégis diatara Kampung Cihérang sinareng Karangpaninggal. Kagiatan masyarakat Citambal sahari-hari seulobana janten tani, ti mulai tani di sawah, di huma, atawa leuweung, aya deui anu ngalobang atanapi gagali emas.

di Cutat Ku Irfan Ruswandi

Ciherang[édit | édit sumber]

Karanglayung[édit | édit sumber]

Karangpaninggal[édit | édit sumber]

Kertajaya[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Tatanén[édit | édit sumber]

Tatanén anu masyarakat Karanglayung anu utami na nyaéta tatanen pare, salianti éta sayuran

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]