Karangsatu, Karangbahagia, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karangsatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanKarangbahagia

Karangsatu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangbahagia, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg