Karangtengah, Gunungpuyuh, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Karangtengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanGunungpuyuh

Karangtengah nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Gunungpuyuh, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.