Karyamukti, Lemah Abang, Karawang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Karyamukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanLemah Abang

Karyamukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lemah Abang, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg