Kasan Soleh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kasan Soleh
Informasi pribados
Nami lengkep Muhammad Kasan Soleh
Lahir 6 Nopémber 1982 (1982-11-06) (yuswa 37)
Tempat lahir Indonésia Pasuruan, Indonésia
Luhur 1.65 m (5 ft 5 in)
Posisi Bék jangjang
Informasi klub
Klub ayeuna Persema
Nomor 19
Karir junior
Arema Malang U-18
Karir sénior*
Taun Tim Midang (Gol)
????–2008
2008–2009
2009–kini
Persekabpas Pasuruan
Persema Malang
Persema Malang
? (?)
? (?)
30 (0)
  • Midang jeung gol di klub sénior ngan diétang ti liga doméstik jeung akurat per 17 Juni 2010.

Kasan Soleh (gumelar di Pasuruan, Jawa Wétan, 6 Nopémber 1982; umur 37 taun) nyaéta saurang pamaén bal Indonésia.[rujukan?] Ayeuna anjeunna gawé (maén) keur Persema Malang di Liga Super Indonesia.[rujukan?] Anjeunna biasa nempatan posisi bék kénca atawa bék katuhu.[rujukan?]

Gelar[édit | édit sumber]

  • Runner up Divisi Utama Liga Indonésia 2008/09 (Persema Malang)


Football pictogram.svg