Kasokandel, Dawuan, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kasokandel
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanDawuan

Kasokandel nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Dawuan, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg