Kayuringin Jaya, Bekasi Selatan, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kayuringin Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Selatan

Kayuringin Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Selatan, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg