Kedungkancana, Ligung, Majalengka

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Kedungkancana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLigung

Kedungkancana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ligung, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg