Kemirimuka, Beji, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kemirimuka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanBeji

Kemirimuka nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Beji, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg