Kiarapayung, Rancah, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kiarapayung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanRancah

Kiarapayung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rancah, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg