Kim Jénnié

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kim Jénnié
Jénnié, 2018
Ngaran asli김제니
GumelarKim Jénnié
16 Januari 1996 (1996-01-16) (yuswa 24)
Korea Kidul
PadumukanSeoul
Ngaran landianJénnié (제니)
KawarganagaraanBandéra Koréa Kidul Koréa Kidul
Pagawéan
  • Panyanyi
Karir musik
AliranK-pop
Alat musikVokal
Taun aktip2016–ayeuna
LébelYG Entertainment
Maén di
Kim Jénnié
Hangul김제니
Alih Aksara anu DisampurnakeunKim Jeni
McCune-ReischauerGim Jeni

Kim Jénnié (Hangul: 김제니; gumelar 16 Januari 1996; umur 24 taun)[1][2][3] nyaéta penyanyi Koréa Kidul. Anjeunna ngalih ka Auckland, Selandia Anyar, sareng wangsul deui ka Korea nalika diuji ku YG Entertainment dina yuswa 14 taun. Anjeunna anggota grup vokal bikang, BLΛƆKPIИK.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Son Min-ji (Citakan:ISO date/en). "[아이돌 고향을 찾아서① 우리 고향 아이돌 누가 있을까"] (dalam bahasa ko). Sports Khan. http://sports.khan.co.kr/entertainment/sk_index.html?art_id=201706230815003&sec_id=540301&pt=nv. Diakses pada November 12, 2018 
  2. "[블랙핑크 VS 투애니원③] 블랙핑크는 누구?". Donga (dalam Korean). August 11, 2016. Diakses tanggal November 13, 2018. 
  3. "The Reason Koreans Say "Whoa" by Hearing "Jennie Was Born in Cheongdam-dong"". JoongAng Ilbo (dalam Korean). August 17, 2018. Diakses tanggal June 21, 2019. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg