Kosambi, Cipunagara, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kosambi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCipunagara

Kosambi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipunagara, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg